Menu

Pol Antràs

Pol Antràs és Catedràtic d’Economia a l’Universitat de Harvard. Es va doctorar al Massachusetts Institute of Technology el 2003. Ha sigut director del grup de treball sobre Comerç Internacional i Organitzacions al National Bureau of Economic Research i també manté una afiliació amb el CEPR a Londres. Ha impartit classes com a visitant al MIT i a la LSE. És co-editor del Journal of International Economics i editor associat de vàries revistes internacionals. La seva recerca es centra en l’economia internacional.

Carles Boix

Carles Boix és el Catedràtic Robert Garrett de Política i Afers Públics a Princeton University. És llicenciat en Dret i en Història per la Universitat de Barcelona i doctor en ciència política per Harvard University. Abans d’ensenyar a Princeton, va ser professor a Ohio State University i a la Universitat de Chicago. És un Guggenheim fellow i un member de l’American Academy of Arts and Sciences. La seva recerca se centra en l’anàlisi empírica de la democràcia i en economia política comparada.

Jordi Galí

Jordi Galí és Director del Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI), Catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra i Research Professor de la Barcelona GSE. Va obtenir el seu doctorat al MIT el 1989. És investigador associat del National Bureau of Economic Research (Cambridge, MA) i del CEPR (Londres). Ha estat professor a Columbia University i New York University. Actualment és el President de la European Economic Association. La seva recerca gira al voltant dels cicles econòmics i la política monetària.

Gerard Padró i Miquel

En Gerard Padró i Miquel és Catedràtic d'Economia a la London School of Economics and Political Science (LSE) i co-dirigeix el programa de recerca en Governabilitat i Economia Política a l’International Growth Centre. Va obtenir el seu doctorat (PhD) al Massachusetts Institute of Technology (MIT) el 2005. És investigador associat del NBER (Cambridge, MA) i del CEPR (Londres). Ha estat professor a Stanford University i la seva recerca es centra en els camps de desenvolupament econòmic i d'economia política.

Xavier Sala i Martín

Xavier Sala i Martín és el Catedràtic J and M Grossman de Desen-volupament Econòmic de la Universitat de Columbia a Nova York. Va obtenir el seu doctorat (PhD) a la Universitat de Harvard a Massachusetts el 1990. També ha donat classes a les universitats de Yale, Harvard i la UPF de Barcelona. És investigador associat del National Bureau of Economic Research als Estats Units i és l'assessor principal del Centre de Competitivitat Global del Fòrum Econòmic Mundial de Davos, Suïssa. La seva recerca es centra en el creixement i desenvolupament econòmic i la macroeconomia.  

Jaume Ventura

Jaume Ventura és Investigador Sènior del Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI), Catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra i Professor Afiliat de la Barcelona GSE. Va obtenir el seu doctorat (PhD) a la Universitat de Harvard el 1995. Es investigador associat del National Bureau of Economic Research (Cambridge, MA) i del Center for Economic Policy Research (Londres). Ha estat professor al Massachusetts Institute of Technology i a la Universitat de Chicago. La seva recerca es centra en la macroeconomia i la economia internacional.
Subscripció a aquest canal RSS
FaLang translation system by Faboba

LECTURES RECOMANADES